Суббота, 30.03.2024, 04:33

ПОЕЗД НОВОСТЕЙ

Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Календарь
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Форма входа
Погода
Архив записей
Видео
Главная » Архив материалов
Заявление МИД России о том, что действия России в Крыму нельзя расценивать как нарушение ею условий Будапештского меморандума, поскольку, мол, РФ не угрожала Украине ядерным оружием, свидетельствуют о том, что анешнеполитическое ведомство РФ является пропагандистским органом и не имеет ничего общего с дипломатией.

Об этом заявил руководитель Центра политических исследований и координатор проекта " Информационное сопротивление" Дмитрий Тимчук на своей странице в Фэйсбук.

«Общим элементом Будапештского меморандума и концепции „негативных гарантий“ в классическом ее понимании является только обязательство не применять и не угрожать применением ядерного оружия против неядерных государств», — указывается в заявлении. МИД РФ отметил, что это обязательство Москва перед Киевом не нарушала.

По мнению эксперта, данное заявление – яркое свидетельство того, что МИД России является не более чем рупором пропаганды, не имеющим отношения к дипломатии в принципе. ... Читать дальше »
Просмотров: 298 | Добавил: Константин | Дата: 03.04.2014 | Комментарии (0)

З початком революційних подій у Києві та після їх відносного завершення, точніше після завершення найбільш активної, так би мовити «військової» фази, почали з’являтися «активісти майдану», які користуючись нагодою намагаються використати нинішню ситуацію в державі на свою користь, При цьому виключно з власною, у першу чергу економічною, вигодою.

Черговий такий «активіст» виплив на простір «борців» мабуть для того, щоби трішечки покращити стан власного гаманця, який «постраждав» від подарунків власній дочці.

Так, мова йде про голову партії «Віче» та керівника «Національної гвардії України» (не плутати з Національною гвардією, яку створили пізніше як законне військове формування депутати Верховної Ради), створеної у лютому 2014 р. на Майдані - Ігоря Дідковського. Але про гвардію трішки пізніше…

Саме у йому, невідомим мабуть й для нього самого способом, «чисто випадково» вдалося не дуже дорого (всього за 1 млн 200 тис. грн.) подарувати дочці в 2012 р ... Читать дальше »
Просмотров: 326 | Добавил: Константин | Дата: 03.04.2014 | Комментарии (0)

Нещодавно в Інтернеті з'явилось дуже «цікаве» відео - звернення шахтаря Донбасу до Віктора Януковича та українців. Цікаве у першу чергу тим, що звертається на ньому дуже одіозний «шахтар» з дуже « грамотною» мовою Тушпіка Сергій Іванович (він сам так себе назвав). При цьому він не просить Януковича повернутись, а вимагає!!!

По-перше. Сама стилістика розмови вказаного персонажу не залишає ніяких сумнівів, що він представник, якщо і донецьких, то ніяк не шахтарів, а гопників, при чому мабуть вже побувавши в місцях позбавлення волі. Досить специфічний та характерний сленг про це свідчить.

Єдине, що не зрозуміло, чому ті, хто йому замовив цей виступ, не врахували ці недоліки та не написали нормальний текст (до речі, свою текстовку він вивчив непогано, навіть і від себе зміг щось добавити), а також не поспілкувались з справжніми шахтарями, щоби бути «в курсі всіх базарів». Зокрема, як відомо кожному шахтарю, вже давно на вибухових роботах використовується не тротил ... Читать дальше »
Просмотров: 243 | Добавил: Константин | Дата: 03.04.2014 | Комментарии (0)

В критический момент в стране, почти из ничего, возникла организация которая пыталась развернуть в реальности вариант возможного очередного противостояния с «благородной» целью - предотвратить гражданскую войну, хотя очень странніми методами – путем противостояния, в том числе и вооруженного, с представителями правіх сил – Самообороной, Правым сектором, Национальной гвардией…

Насколько организация Каскада и лично Сергей Разумовский были искренни и последовательны в главных целях – время у же показало.

«Каскад» пытался создать собственное интернет – телевидение. Позиционировал эту задачу как одну из важнейших. Даже обращался за помощью к соратникам из Москвы, так как есть много организационных вопросов с разработчиками программной платформы нашего интернет – телевидения, а у самих мозгов не хватает. Но видимо в бюджете ФСБ не было предусмотрено такая активность и импровизация «Каскада». Просьбу отклонили, телевидение не создали, руководителю Сергею Разумовскому ... Читать дальше »
Просмотров: 265 | Добавил: Константин | Дата: 03.04.2014 | Комментарии (0)

Ситуація на українсько-російському кордоні залишається напруженою. Росія не виконує обіцянки щодо відведення своїх військ від українського кордону. Про це сказав в.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов в ефірі «Шустер Live» 2 квітня.

Ситуація, за словами Турчинова, залишається напруженою. «Збройні сили Росії, які підтягнуті до східного і південного кордону, залишаються на своїх позиціях. Усі обіцянки Російської Федерації, що вони будуть відводити свої війська, які вони дали під час своїх міжнародних зустрічей залишаються брехнею», - сказав Турчинов.

При цьому він додав, що ситуація стабільна, але існує реальна загроза з боку Росії.

Додамо, у середу, 2 квітня, секретар РНБО Андрій Парубій також заявив, що ситуація на українсько-російському кордоні залишається напруженою. «Запевнення президента Росії Володимира Путіна про відведення військ не відповідають дійсності», – зазначив Парубій.

Нагадаємо, що президент ... Читать дальше »
Просмотров: 274 | Добавил: Константин | Дата: 03.04.2014 | Комментарии (0)

Очень знаменательно, что в Интернете появилась якобы переписка подполковника армии США Джейсон Греш (Jason P. Gresh) с «высокопоставленным чиновником из украинского Генштаба Игорем Проциком», в которой обсуждается план провокации в отношении ВВС Украины, опубликованной какими то «Украинскими анонимусами».

Россия, кроме захвата Крыма, продолжает будоражить Украину, надеясь «отжать» себе еще и восточные области. При этом использует все доступные «относительно мирные» методы. Начиная с жесткого психологического и морального давления, и заканчивая полномасштабной информационной войной. Не для кого не секрет, что информационная агрессия на Крым ведется по всем правилам агрессивной информационной войны, поддерживаемой внутрироссийской пропагандой антиукраинской направленности.

Но российские технологи в очередной раз лохонулись.

Во первых: исключительно из-за украинского менталитета, такие вещи не обсуждаются в письмен ... Читать дальше »

Просмотров: 289 | Добавил: Vasiliy | Дата: 19.03.2014 | Комментарии (0)

В мережі Інтернет завжди були «жуліки» та дилетанти, що присвоюють собі чужі досягнення. Так от і зараз, з’явилось «нове хакерське угруповання «КіберБеркут», як вони себе «гордівливо» називають. Але навіть поверховий аналіз їх діяльності вказує на те, що це звичайні шахраї, лузери та ламери.

Перевірте самі, провевши штатними пошуковими засобами сайту cyberguerrilla.org (кібергорілла) пошук за ключовими словами «berkut», «cyberberkut», «UA», «Ukraine», а також за назвами наведених у їх списку веб-ресурсів – отримаєте «вагомий» результат – ОБЛОМ!

Сам по-собі ресурс являє собою просту html-сторінку без будь-яких  характеризуючи слідів у коді, наповнення сторінки здійснюється вручну адміністратором шляхом підключення до системи керування нею (CMS) з віддаленої ІР-адреси, переважна більшість веб-сайтів, які наведені на сторінці у якості об’єкт ... Читать дальше »

Просмотров: 322 | Добавил: Vasiliy | Дата: 19.03.2014 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4