Пятница, 29.03.2024, 08:46

ПОЕЗД НОВОСТЕЙ

Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 2
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Поиск
Календарь
«  Апрель 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Форма входа
Погода
Архив записей
Видео
Главная » 2014 » Апрель » 3 » «Гвардєйці кардинала», чи за що бореться Ігор Дідковський?
16:04
«Гвардєйці кардинала», чи за що бореться Ігор Дідковський?
З початком революційних подій у Києві та після їх відносного завершення, точніше після завершення найбільш активної, так би мовити «військової» фази, почали з’являтися «активісти майдану», які користуючись нагодою намагаються використати нинішню ситуацію в державі на свою користь, При цьому виключно з власною, у першу чергу економічною, вигодою.

Черговий такий «активіст» виплив на простір «борців» мабуть для того, щоби трішечки покращити стан власного гаманця, який «постраждав» від подарунків власній дочці.

Так, мова йде про голову партії «Віче» та керівника «Національної гвардії України» (не плутати з Національною гвардією, яку створили пізніше як законне військове формування депутати Верховної Ради), створеної у лютому 2014 р. на Майдані - Ігоря Дідковського. Але про гвардію трішки пізніше…

Саме у йому, невідомим мабуть й для нього самого способом, «чисто випадково» вдалося не дуже дорого (всього за 1 млн 200 тис. грн.) подарувати дочці в 2012 році ресторан. Але цікавим є той факт, що ресторан знаходиться на території Києво-Печерської Лаври! На той час багато бізнесменів, і не тільки українських, гризли собі лікті від заздрощів.

А у Дідковського значно схуднув гаманець…



Раніше Ігор Дідковський був відомий як цікавий філософ, бізнесмен та голова партії «Віче». А вже з лютого 2014 – він став відомим «полководцем», командиром власної «Національної гвардії України».

Мабуть чудово розуміючи, що допомога від заходу буде не вічною, та й розподілятися буде не ним (по типу «єто мне, єто снова мне…) Ігор Дідковський кинув політику та переключився на пошуки нових джерел прожитку.

І придумав «геніальний» вихід із скрутного становища: створив гвардію, став її «воєначальником» та заявив, що однією з головних задач нового формування буде захват стратегічних об’єктів газової промисловості на Західній Україні. Ну не дає йому спокою ця газова труба. Здається, що сидячи на ній, він буде отримувати баснословні прибутки, при цьому ще й диктувати умови Росії та Європі! Такий собі наполеончик.

Також, щоби надати своєму бандформуванню статус нової політичної еліти, він заявив, що до складу його «гвардії» увійшли представники самооборони Майдану, «Правого сектору» та козаки. Хоча і той факт, що «Самооборона майдану» та «Правий сектор» заявили про свою неучасть у цьому проекті, його не засмутив. З такими амбіціями, Дідковський скоро заявить, що ведуться переговори для вступу до його «гвардії» з Національною академією наук, Орденом Тамплієрів України та Масонською ложою.

Але цей «гвардєєц» не розуміє, що те, що він озвучив, призведе до того, що контингент НАТО вимушений буде взяти під контроль проблемні підприємства під приводом того, що українська влада не справляється з боротьбою з тероризмом. Тобто Дідковський провокує нові військові конфлікти.

На цьому фоні деякі відвідувачі форумів та блогів вже пропонують російському Газпрому поставити Дідковському пам’ятник , через те, що «ніщо так не прискорить будівництво «Южного потока», як захват радикалами сегменту газотранспортної системи України». Як то кажуть в народі – «Не заважай ворогу допускати помилки»!

І хоча Росія зазнає частину втрат доходів, це буде лише їй подарунок – вона загрузить «Північний потік» та Ямал, а також дасть можливість вимагати від Європи дозвіл на будівництво «Південного потоку» на своїх умовах, без «третіх енергопакетів». Таким чином подяка, або навіть медалька чи орден, від Москви, Міллєра та Путіна «гвардєйцу» Дідковському забезпечена.
Просмотров: 326 | Добавил: Константин | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: